Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mouse: Το νέο first-person shooter που βασίζεται στις vintage παραγωγές της Disney (trailer)

*
To Cuphead κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και για το ιδιαίτερο art style του και φαίνεται πως η Fumi Gamesε εμπνεύστηκε κι αυτή από τις vintage παραγωγές της Disney για να αποκαλύψει το Mouse. Το νέο video θυμίζει καρτούν του 1930 και ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που προσπαθεί να τα βάλει με σπείρα ποντικών για να αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από μια δολοφονία. Θα προσφέρει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους εξόντωσης των αντιπάλων, ενώ θα υπάρχει επιλογή και για λιγότερη χρήση όπλων. Ο ήρωας θα μπορεί να εξελίξει και κάποιες δυνάμεις και ικανότητες με ένα στιλ που θα θυμίζει τα vending machines του BioShock, ενώ θα μπορεί να ανακαλύπτει αντικείμενα παραβιάζοντας και θησαυροφυλάκια. Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*