Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Dino Crisis και Mega Man ζητάνε οι περισσότεροι παίκτες από την Capcom

*
Η Capcom μοιράστηκε πληροφορίες για την υπό εξέλιξη έρευνά της, στο πλαίσιο της οποίας ρωτάει τους παίκτες για ποια από τις δικές της σειρές video games θα ήθελαν να κυκλοφορήσουν νέοι τίτλοι. Τον Φεβρουάριο η εταιρεία δημοσίευσε την έρευνα με τίτλο "Super Elections" στην ιστοσελίδα Capcom Town και απευθύνει δέκα ερωτήσεις οι οποίες την αφορούν άμεσα.

Μια από αυτές είναι η: “Υπάρχουν σειρές παιχνιδιών της Capcom (συμπεριλαμβανομένων spin-off games) για τις οποίες θα θέλετε ένα sequel ή έναν νέο τίτλο;" και δίνονται 20 επιλογές.


Μια άλλη, ρωτάει: "Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που θα θέλετε να δείτε ως ολοκληρωμένο remake με τη νεότερη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού των χαρακτήρων και της κατεύθυνσης της ιστορίας;", με εννέα επιλογές.

Η έρευνα θα ολοκληρωθεί στις 12 Απριλίου, όμως η Capcom ήδη μας έδωσε μια ιδέα για τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων. Όπως φαίνεται οι σειρές που έχουν τη μεγαλύτερη πέραση στο κοινό εκτός Ιαπωνίας είναι οι: Dino Crisis και Mega Man. Αρκετά δημοφιλές είναι το Ace Attorney, όπως επίσης το Resident Evil. Ακολουθούν τα: Onimusha, Devil May Cry, Darkstalkers, Okami και Breath of Fire.

Στην Ιαπωνία, είναι λίγο διαφορετική η κατάσταση, με τα Breath of Fire, Rockman (Mega Man), Gyakuten Saiban (Ace Attorney) και Sengoku Basara να κυριαρχούν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*