Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα έρευνα δείχνει ότι δεκάδες developers ετοιμάζουν παιχνίδια για τον διάδοχο του Nintendo Switch

*
To 8% των developers που ρωτήθηκαν στο πλαίσιο μιας έρευνας που αφορά τη βιομηχανία του gaming, απάντησαν ότι ετοιμάζουν παιχνίδια για την επόμενη κονσόλα της Nintendo. Στην έρευνα GDC State of the Game Industry 2024 μετείχαν πάνω από 3.000 game developers που εργάζονται σε ΑΑΑ και indie studios και μια από τις ερωτήσεις ήταν σε ποια παιχνίδια εργάζονται αυτή την εποχή. Από αυτούς, οι 240 απάντησαν ότι ετοιμάζουν τίτλους για τον διάδοχο του Nintendo Switch.

Το 32% απάντησε ότι η επερχόμενη κονσόλα της Nintendo βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, με το PC (62%) και το PS5 (41%) να είναι οι μόνες δυο πλατφόρμες που προηγούνται. Δεν αποκλείεται σε παιχνίδια για τον διάδοχο του Nintendo Switch να εργάζονται πολλοί περισσότεροι από τους 240 που απάντησαν θετικά, όμως δεν μπορούν να μιλήσουν καθώς δεσμεύονται από σχετικές συμφωνίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*