Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα, μεγάλη αναβολή για το The Wolf Among Us 2 (video)

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Telltale Games, The Wolf Among Us 2, τελικά δεν θα κυκλοφορήσει στο χρονικό διάστημα που αρχικά υπολογιζόταν.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία είχε αρχικά αναφέρει πως το sequel του δημοφιλούς και αγαπημένου The Wolf Among Us θα κυκλοφορούσε εντός του 2023. Όμως, μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποιεί πως δεν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει φέτος το παιχνίδι.




"Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε στο παιχνίδι το 2020 και είμαστε αποφασισμένοι να αφηγηθούμε την συνέχεια της ιστορίας του Bigby και της παρέας από το Fabletown. Ωστόσο, θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο. Αν απογοητεύεστε διαβάζοντάς το, αισθανόμαστε ακόμη χειρότερα που χρειάζεται να το πούμε".

"Στοχεύουμε να προσφέρουμε το sequel που οι φίλοι της σειράς αξίζουν και να κάνουμε το σωστό για το παιχνίδι, προστατεύοντας την υγεία της ομάδας μας. Αν βγάλουμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να είναι έτοιμο, θα μας κάνουν κομματάκια. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και θα χρειαστούμε χρόνο για να ανταποκριθούμε σε αυτές, και θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για αυτό, γνωρίζοντας πως αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει".

Δεδομένου ότι όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα έχει ολοκληρωθεί προτού κυκλοφορήσει, είναι κατανοητό πως η εταιρεία δεν θέλει να πιέσει τους εργαζόμενούς της, ούτε να κυκλοφορήσει ένα ημιτελές προϊόν με την υπόσχεση πως θα το φτιάξει σε δεύτερο χρόνο.
Η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής:

"Έχω δουλέψει πολλές υπερωρίες και δεν θέλω να το ξανακάνω, ούτε είναι δίκαιο να το ζητάς. Δεν μπορείς να στήσεις μια εταιρεία γύρω από αυτό. Οπότε αυτό [η καθυστέρηση] έχει εν μέρει να κάνει με τη διατήρηση ενός υγιούς εργασιακού κλίματος. Δεν θέλουμε να υποφέρουν οι εργαζόμενοί μας".

Παρότι η Telltale Games θέλει να έχει τα πάντα έτοιμα εξ αρχής, όμως, το παιχνίδι θα διατηρήσει το κλασικό μοντέλο κυκλοφορίας σε επεισόδια που θα διατίθενται ίσως σε εβδομαδιαία βάση, κάτι που είχε συμβεί και με το πρωτότυπο παιχνίδι. Πριν μερικά χρόνια, η εταιρεία είχε μάλιστα δηλώσει πως δεν θέλει να ακολουθεί πλέον το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορίας.

Το νέο παιχνίδι της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω του Epic Games Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*