Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το Project Relic που είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Dark Souls (trailer)

To Project Relic είναι ένα παιχνίδι που αντλεί έμπνευση από τη σειρά Dark Souls. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανάπτυξης, Project Cloud Games δημοσίευσε ένα gameplay video, που όμως δέχτηκε έντονη κριτική, λόγω της παράξενης γωνίας της κάμερας. Τώραμ το studio επανέρχεται με νέα πλάνα. Το trailer ξεκινάει με τον χαρακτήρα να εξερευνεί και να μάχεται με μια σειρά από αντιπάλους. Πολύ γρήγορα τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα, καθώς θα τα βάλει με δύο bosses.

To Project Relic είναι ένα third-person action RPG, που αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2023, για PC, PlayStation και Xbox, δίχως προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί σε ποιες ακριβώς κονσόλες.


Τα στελέχη της Project Cloud Games δηλώνουν πως ναι μεν η εταιρεία αποτελείται από μόλις εννέα developers όμως έχουν πάθος και όραμα να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι που θα εξιτάρει τις αισθήσεις. Στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει το επίπεδο της διασκέδασης πάνω από το συνηθισμένο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*