Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τεχνολογία της Denuvo υπόσχεται να δυσκολέψει τη ζωή των leakers

*
Η Denuvo παρουσίασε μια νέα τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό των leakers. Το TraceMark for Gaming περιγράφεται ως μια πρωτοποριακή λύση, που αξιοποιεί την τεχνολογία αόρατου υδατογραφήματος που εμπιστεύονται τα studios του Hollywood οι αθλητικές διοργανώσεις και οι πάροχοι συνδρομητικής τηλεόρασης. Είναι το πρώτο προϊόν της κατηγορίας του, ειδικά σχεδιασμένο για τη βιομηχανία των video games και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα από τους developers.

Η τεχνολογία μπορεί να προσθέσει τόσο ορατά όσο και αόρατα "υδατογραφήματα", με κάθε αντίγραφο του παιχνιδιού να φέρει μια μοναδική σήμανση. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι προγραμματιστές να ανακαλύψουν ποιος διαρρέει κώδικα ή πλάνα πριν από την επίσημη κυκλοφορία παιχνιδιών, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για να εντοπίσουν από πού προήλθαν.


Σύμφωνα με τη Denuvo, το νέο αυτό εργαλείο θα αναγκάσει τους leakers να σκέφτονται δυο φορές πριν προβούν σε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση, αφού θα είναι πολύ εύκολο να συνδεθούν με αυτή την ενέργεια.

Θεωρητικά, για οποιοδήποτε υλικό δημοσιεύεται πριν από κάποιο review embargo ή που παραβιάζει τους κανονισμούς ενός NDA θα είναι δυνατό να εντοπιστεί η πηγή της διαρροής και οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβάλουν τις ανάλογες ποινές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*