Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εκπτώσεις από το PlayStation Store στο πλαίσιο των Critic's Choice και Games Under €15

*
Εκπτώσεις σε παιχνίδια για PS4 και PS5 που φτάνουν έως και το 70% φέρνει η εκπτωτική ενέργεια Critic's Choice του PlayStation Store, που θα τρέξει ως τις 16 Φεβρουαρίου 2023. Μεταξύ άλλων, στη λίστα των τίτλων που βρίσκονται σε έκτπωση περιλαμβάνονται τα: Need for Speed™ Unbound Palace Edition, Call of Duty®: Modern Warfare® II Cross Gen Bundle, Gran Turismo™ 7 25th Anniversary Digital Deluxe Edition, Horizon Forbidden West™ Digital Deluxe Edition, Grand Theft Auto V, NBA 2K23 Michael Jordan Edition, Red Dead Redemption 2, F1 22, Assassin's Creed Valhalla PS4 & PS5, Stray, Resident Evil Village Gold Edition PS4 & PS5, Sonic Frontiers PS4 & PS5 και Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time.

Για τον πλήρη κατάλογο, αρκεί να κάνετε μια επίσκεψη στο PlayStation Store.


Παράλληλα, τρέχει μια ακόμα εκπτωτική ενέργεια, με τίτλο Games Under €15, που προσφέρει την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη σας με παλαιότερες μεν, σημαντικές δε κυκλοφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*