Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για σημαντικές ανακοινώσεις third party games για το PlayStation σε online event

*
Ο The Snitch είναι ένας insider που πριν καιρό είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από τη διαρροή σημαντικών ειδήσεων και πληροφοριών, όμως να που επανήλθε μέσω το δημόσιου Discord server του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το PlayStation βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση νέου περιεχομένου από τρίτες εταιρείες. Δεν αποκλείεται αυτό να πραγματοποιηθεί μέσω ενός νέου State of Play, με δεδομένο ότι για τις 25 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η επόμενη παρουσίαση των Xbox και Bethesda και η Sony ίσως θελήσει να μπει κατά κάποιον τρόπο στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μπορεί να μάθουμε κάτι για το φημολογούμενο remake του Metal Gear Solid. Για την ώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις, αν και εφόσον υπάρξουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*