Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το Resident Evil 9 (Resident Evil Apocalypse)

*
Το Resident Evil 9 θα είναι λογικά ένας από τους επόμενους μεγάλους τίτλους της Capcom και νέες φήμες πιθανό μας δίνουν μια ιδέα σχετικά με το σκηνικό του.

Ο προσωρινός τίτλος του παιχνιδιού είναι "Resident Evil Apocalypse" και τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια πόλη φάντασμα στη Δύση. Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν σπηλιές, ένα ποτάμι, μια μικρή πόλη και ένα κάμπινγκ.


Οι εχθροί θα μοιάζουν με παραμορφωμένα πλάσματα παρόμοια με μυθολογικά τέρατα, όπως το "Wendigo" ή ο "Goatman". Επιπλέον θα μιμούνται τις ανθρώπινες φωνές και θα μπορούν να μεταμορφωθούν σε φιλικά NPC. Οπότε, σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί οι παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να τους ξεχωρίσουν, μια και θα μπορούν να έρχονται κοντά στους ανθρώπους.

>Το δάσος θα είναι τρομακτικό και θα είναι εύκολο για κάποιον να χαθεί, δίχως χάρτη. Κάποιες φορές ίσως ο παίκτης ακού βήματα πίσω του. Μερικές φορές θα είναι αλληθινά και άλλες θα γυρίζει και δεν θα βλέπει τίποτα.

Οι παίκτες θα μπορούν να ανοίγουν πόρτες με βίαιο τρόπο, να τις κλειδώνουν, να ταμπουρώνονται πίσω από αυτές και να χρησιμοποιούν melee breakable weapons.

Ένα από τα πρώτα bosses είναι το "Barghest", ένα τεράστιο μαύρο σκυλί, με οχι υψηλή νοημοσύνη.

Ένας από τους βασικούς κακούς της υπόθεσης θα είναι μια γυναίκα, την οποία οι ντόπιοι αποκαλούν "Glaistig".

Οι παίκτες θα λαμβάνουν βοήθεια από μία γυναίκα/ bioweapon με όνομα "Hulder". Θα έχει τον ρόλο του οδηγού στο δάσος και θα αφηγείται κομμάτια από την ιστορία της πόλης όταν της δείχνετε σημαντικά αντικείμενα. Τα τέρατα τη φοβούνται και τη σέβονται.

Η πλοκή σχετίζεται με την 9η φάση της Σελήνης και απο εκεί προέκυψε το Apocalypse. Η Σελήνη θα είναι το σύμβολο του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Εκεί στην Capcom έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα τελευταία Resident Evil.......5 - 6 - 7 - 8 και τώρα το 9!

      Πραγματικά δηλαδή, ΟΥΤΕ που ξέρουν και αυτοί τι θέλουν να κάνουν με το Resident Evil Franchise...........

*