Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το σενάριο του Far Cry 7

*
Δημοσίευμα του Insider Gaming αναφέρει ότι η ιστοσελίδα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για το σενάριο του Far Cry 7. Λέγεται ότι το παιχνίδι έχει την κωδική ονομασία Project Blackbird και αναμένεται να λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2025. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ubisoft Montreal και η δημιουργία του βασίζεται στη Snowdrop Engine.

Πριν μερικούς μήνες είδε το φως της δημοσιότητας φήμη που έλεγε ότι τα γεγονότα του Far Cry: Rise θα διαδραματίζονται σε ένα φανταστικό νησί με την ονομασία Kimsan, που βρίσκεται στην Κίτρινη Θάλασσα, δίπλα στην Κορέα, όμως πηγές του Insider Gaming χαρακτήρισαν τις πληροφορίες αυτές ως εντελώς ανακριβείς.


Οι πληροφορίες που διαθέτει τώρα το Insider Gaming μιλάνε για μια μη γραμμική ιστορία στο επόμενο Far Cry, που θα επικεντρώνεται στη διάσωση των μελών της οικογένειας του πρωταγωνιστή, που έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Λέγεται ότι η πλοκή του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από μια πλούσια οικογένεια που έχει απαχθεί από μια ομάδα συνωμοσίας που επί του παρόντος ονομάζεται "Sons of Truth". Ακόμα ο παίκτης θα έχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για να σώσει την οικογένειά του. Αυτό πιθανό να είναι 24 ώρες πραγματικού χρόνου, που μεταφράζονται σε 72 ώρες αν μετράει κανείς με το χρονόμετρο του παιχνιδιού. Όταν ο χαρακτήρας εισέρχεται σε ένα καταφύγιο, ο χρόνος θα σταματάει να μετράει.

Η μη γραμμική ιστορία του Far Cry 7 σημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειας δεν χρειάζεται να διασωθούν με τη σειρά και ορισμένα μέλη της οικογένειας μπορούν να σκοτωθούν, κάτι που έχει αντίκτυπο στην ιστορία. Αν και οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι λίγο ασαφείς, είναι κατανοητό ότι ο στόχος είναι η εξόντωση των "Sons of Truth". Για να ολοκληρωθει το παιχνίδι στο 100% θα πρέπει να σώσετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Για την εύρεσή τους θα υπάρχει ένας μηχανισμός ανάκρισης, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι οι εχθροί θα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες. Μερικές φορές θα πούνε ψέματα, δεν θα μιλήσουν καθόλου ή θα δραπετεύσουν.

Προς το παρόν τα παραπάνω είναι απλά φήμες και εμείς σας τα μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*