Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πλατφόρμες, νέοι παίκτες - Αυτά είναι τα 4 Xbox games που έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

*
Πριν μερικές ημέρες, ο Phil Spencer ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα τέσσερα παιχνίδια του Xbox θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες. Έφτασε η ώρα να γίνουν τα πράγματα πιο συγκεκριμένα και έτσι, επιβεβαιώνοντας τα όσα λέγονταν και γράφονταν, το κουαρτέτο αποτελείται από τα: Grounded, Pentiment, Hi-Fi RUSH και Sea of Thieves. Αναλυτικά:

- Pentiment: Το παιχνίδι της Obsidian έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου για PS4, PS5 και Nintendo Switch.


- Hi-Fi RUSH: Οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα μπορέσουν να συντονιστούν με τον ρυθμό του τίτλου των Tango Gameworks/ Bethesda Softworks από τις 19 Μαρτίου. Μπορείτε να το κάνετε ήδη δικό σας μέσω του PlayStation Store καθώς έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες.

- Grounded: Μια ακόμα παραγωγή της Obsidian Entertainment, ένα co-op survival adventure που θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch. Θα υποστηρίζει cross play ανάμεσα σε Xbox, PlayStation, Nintendo Switch και PC.

- Sea of Thieves: Έρχεται στο PlayStation 5 στις 30 Απριλίου, με cross play ανάμεσα σε Xbox, PlayStation και PC.

Hero Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*