Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες από insiders για το Dragon Age: Dreadwolf

*
Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Insider Gaming αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του Dragon Age: Dreadwolf ίσως απέχει περισσότερο από ο,τι υποστηρίζουν πρόσφατες φήμες. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε το 2015 και από τότε έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αλλαγές, με το κοινό να αναμένει από την EA την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα το τοποθετήσει στα ράφια των καταστημάτων. Οι ως τώρα φήμες έλεγαν πως ο τίτλος αναμένεται μέσα στο 2023, όμως σύμφωνα με τα νεότερα, ίσως πρόκειται για αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη.

Λέγεται ότι ακόμα δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες, δεν έχουν οριστικοποιηθεί λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες και υπάρχουν απομεινάρια από το παρελθόν του παιχνιδιού, η ανάπτυξη του οποίου άλλαξε κατεύθυνση πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Ο Jason Schreier του Bloomberg υποστήριζε τότε ότι το Dragon Age Dreadwolf θα είναι μια εμπειρία single-player. Οι πηγές του Insider Gaming αναφέρουν τώρα πως το στοιχείο του multiplayer υπάρχει ακόμα ως ένα βαθμό στο τελευταίο build του τίτλου. Μοιάζει, όπως αναφέρεται με το Destiny ως προς την ύπαρξη ενός κεντρικού hub για την ανασύνταξη των παικτών πριν ξεκινήσουν την επόμενη αποστολή τους. Μάλιστα το hub θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Dreadwolf.


Όσον αφορά το gameplay, o πυρήνας θα είναι όμοιος με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, με τους παίκτες να πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα από χαρακτήρες που θα συναντήσουν ολοκληρώνοντας αποστολές. Τα νέα μέλη θα προστίθενται στο hub, όπου θα τους προσφέρετε νέο εξοπλισμό όσο προχωράει η ιστορία. Ακόμα η μεταφορά από το hub στις αποστολές θα πραγματοποιείται μέσω ενός portal.

Όσο για τις μάχες, ένας που ασχολήθηκε πρόσφατα με το παιχνίδι αναφέρει ότι βρίσκονται πιο κοντά στο hack n’ slash συγκριτικά με κυκλοφορίες του παρελθόντος και το combat wheel είναι παρόμοιο με αυτό του Final Fantasy 15. Σχετικά με το crew, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είναι δυνατός ο χειρισμός του, παρά μόνο ο ορισμός των ικανοτήτων για τις μάχες.

Πιστεύεται ότι το λανσάρισμα δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*