Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσφορές για παιχνίδια PS4 και PS5 με εκπτώσεις έως και 75%

*
Η περίοδος που διανύουμε προσφέρεται πάντα για αγορές και ένα νέο κύμα με εκπτώσεις για τους κατόχους PS4 και PS5 ξεκίνησε. Η Sony ανακοίνωσε τις νέες προσφορές με την ονομασία “Essential Picks” που φτάνουν έως και το 75% σε δημοφιλείς τίτλους. Από τις 25 του μήνα (σήμερα δηλαδή), οι κάτοχοι των δύο συστημάτων θα μπορούν να κάνουν δικά τους παιχνίδια όπως τα Like a Dragon: Ishin Deluxe Edition, Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition και Gotham Knights: Deluxe σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι προσφορές μπορούν να εντοπιστούν στο PlayStation Store μέσα από το μενού της κονσόλας και τις ειδικές καρτέλες, καθώς και μέσα από το επίσημο site του PlayStation που μπορείτε να επισκεφθείτε από τον browser του υπολογιστή σας με ένα click εδώ.


Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε μειώσεις τιμών σε τίτλους όπως τα NBA 2K24 Black Mamba Edition, Dead Island 2, F1 23 Champions Edition, Resident Evil Village και Stray. Καλές αγορές!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*