Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 8λεπτο video για το Assassin’s Creed Nexus VR αναλύει το gameplay

*
Η δουλειά της Ubisoft με το Assassin’s Creed Mirage ολοκληρώθηκε και πλέον εστιάζει στο Assassin’s Creed Nexus VR. Μετά από τρία χρόνια από την πρώτη ανακοίνωσή του, το νέο κομμάτι της ιστορίας του δημοφιλούς franchise είναι κοντά στην κυκλοφορία του και η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο 8λεπτο video στο οποίο αναλύει το gameplay του και τι θα βρουν οι παίκτες μπροστά τους στην έκδοση για τα Meta Quest 2, Meta Quest 3 και Meta Quest Pro. Το Assassin’s Creed Nexus VR βάζει τους παίκτες στο ρόλο ενός elite hacker που είναι μέλος της Αδελφότητας και εργάζεται incognito στην Abstergo. Από εκεί, θα αποκτήσει πρόσβαση στις εμπειρίες των Ezio Auditore, Connor και Kassandra από τα προηγούμενα games της σειράς και θα προσπαθήσει να εντοπίσει μυστηριώδη artifacts που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους. Το Assassin’s Creed Nexus VR έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*