Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Battlefield: Θα πάθει… Call of Duty Warzone

*
Έχει περάσει καιρός από τότε που μάθαμε κάτι για τη σειρά Battlefield και το νέο μέρος της σειράς φαίνεται πως θα έρθει με άρωμα Call of Duty Warzone. Οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως το νέο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το 2025  και πως μάλλον πάμε για τον Οκτώβριο της νέας χρονιάς. Όπως αναφέρει ο γνωστός insider Tom Henderson, ο τίτλος θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του με μάχες 64 παικτών και σε ένα σύστημα με 4 classes και αλλαγές στο μηχανισμό καταστροφών.

Τα γεγονότα του θα μας στέλνουν στο κοντινό μέλλον και περίπου στην περίοδο 2025-2030, με τους στρατούς να χρησιμοποιούν όπλα του σήμερα. Η Ripple Effect έχει αναλάβει τη νέα αυτή εμπειρία της σειράς θα προσθέσει και ένα νέο Battle Royale mode και θα ακολουθεί τη λογική του Call of Duty: Warzone. Επικεφαλής του εγχειρήματος αυτού είναι ο Byron Beede που εργάστηκε στο παρελθόν στα live services του Call of Duty.


Ο Henderson σημειώνει ότι στην παρούσα φάση το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικά modes, το κλασικό Battle Royale mode και ένα άλλο mode με την ονομασία Gauntlet, όπου οι ομάδες ανταγωνίζονται σε modes με συγκεκριμένα objectives. Αυτή με το χαμηλότερο σκορ χάνει και αποκλείεται. Περισσότερα αναμένουμε τους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*