Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο DLC διασταυρώνει το Among Us με το Vampire Survivors (video)

*
Ο κόσμος του Among Us εισβάλει στο Vampire Survivors, μέσω του νέου, Emergency Meeting DLC, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου για PC και Xbox.

Το Emergency Meeting περιλαμβάνει εννέα χαρακτήρες, 15 όπλα, ένα νέο επίπεδο εμπνευσμένο από το Among Us, 20 in-game unlocks και την ικανότητα να δει κάποιςο το μέλλον, σύμφωνα με την poncle, δημιουργό του Vampire Survivors.


To DLC θα προσθέσει επίσης ένα νέο Adventure που θα μεταφέρει τους Vampire Survivors στον χάρτη Polus του Among Us. Τα Adventures είναι σύντομα, αυτοτελή story campaigns, τα οποία η poncle πρόσθεσε στο Vampire Survivors με το 1.8 στις 6 Δεκεμβρίου.

Το Vampire Survivors: Emergency Meeting θα κοστίζει €2,49 και σύντομα θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για Nintendo Switch, iOS και Android.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*