Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι Iron Man ανακοίνωσαν η Electronic Arts και η Motive

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε ένα νέο Iron Man game. Η ανάπτυξή του βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο, χαρακτηρίζεται ως ένα single-player, third-person, action adventure και τη δημιουργία του έχει αναλάβει η Motive. Είναι το πρώτο απο τα πολλά Marvel games που ετοιμάζει αυτή την περίοδο η Electronic Arts.

Επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης είναι ο Olivier Proulx, που έχει εμπειρία από προηγούμενους τίτλους με ήρωες της Marvel, όπως το Marvel’s Guardians of the Galaxy και στο πλευρό του βρίσκεται μια ομάδα βετεράνων της βιομηχανίας που περιλαμβάνει τους Ian Frazier, Maëlenn Lumineau και JF Poirier.


Στη διαδικασία δημιουργίας θα έχει ενεργή ανάμιξη και η Marvel Games. Το παιχνίδι θα προσφέρει μια νέα ιστορία, που πατάει πάνω σε όσα γνωρίζουμε για τον Iron Man και συνδυάζεται με την πολυπλοκότητα, τη χαρισματικότητα και τη δημιουργικότητα της διάνοιας που ονομάζεται Tony Stark, επιτρέποντας στους παίκτες να βιώσουν το πως είναι να υποδύονται τον Iron Man.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*