Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio στην Osaka εγκαινίασε η Konami

*
Η Konami άνοιξε ένα νέο studio στην Osaka, το οποίο αποκαλεί ως μεγάλο κέντρο ανάπτυξης. Η Konami Osaka Studio βρίσκεται στο εταιρικό κέντρο Osaka Umeda Twin Towers South και θα ακολουθήσει το μότο της Komami, "πρώτα οι δημιουργοί". Υποστηρίζεται πως το νέο studio χαρακτηρίζεται από περιβάλλον τέτοιο όπου οι δημιουργοί μπορούν να δείξουν το τι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν και το κυριότερο, βρίσκεται σε ένα σημείο με άνετη πρόσβαση μέσω της συγκοινωνίας. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για motion capture, συν studios ήχου, όλα απαραίτητα στην διαδικασία ανάπτυξης παιχνιδιών.

Η Konami γιόρτασε τα 50 της χρόνια τον περασμένο μήνα και λέει ότι το νέο studio θα τη βοηθήσει να συνεχίσει τη βιώσιμη ανάπτυξή της για τα επόμενα 50 χρόνια. Ακόμα, προχωράνε οι εργασίες για το νέο της κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, στο Konami Creative Front Tokyo Bay, που αναμένεται να είναι έτοιμο ως το 2025.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*