Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο tease της Stellar Entertainment παραπέμπει σε αναβίωση της σειράς Burnout

*
Η Stellar Entertainment ετοιμάζει ένα νέο AAA arcade racing game, που πολύ πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο τη σειρά Burnout. Στο βιογραφικό του studio υπάρχουν το Burnout Paradise Remastered, το Need for Speed: Remastered και Need for Speed Unbound. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρεία αναζητά προσωπικό για την ενάπτυξη ενός AAA arcade racing game που θα βασίζεται στην Unreal 5 για κονσόλες Gen 5 και PC, το οποίο θα ταράξει τα νερά της racing σκηνής.

Η Stellar Entertainment ιδρύθηκε από τον Paul Ross, που έκανε προηγουμένως επί 16 έτη καριέρα στην Criterion, developer του Burnout. Το λεκτικό που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρακάτω post, παραπέμπει στην αναβίωση της δημοφιλούς σειράς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*