Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του το 2023

Η GSC Game World επιβεβαίωσε την καθυστέρηση του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl και την κυκλοφορία του μέσα στο πρώτο μισό του 2023. Το ουκρανικό στούντιο κυκλοφόρησε το trailer Enter the Zone, αλλά και ένα developer diary στο οποίο developers του τίτλου συζητούν για την ανάπτυξή του κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Η GSC στεγάζεται στο Κίεβο, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε ένα γραφείο στην Πράγα που θα συνεισφέρει στην ολοκλήρωση του survival horror sequel.



Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου του 2022, όμως τελικά θα καθυστερήσει και θα λανσαριστεί μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου του 2023. Αναμένεται για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*