Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος γύρος απολύσεων στη Unity

*
Σε νέο γύρο απολύσεων προσωπικού προχωράει η Unity. Αυτή τη φροά οι περικοπές αφορούν υπαλλήλους της Weta, του VFX studio που βρίσκεται πίσω από το The Lord of the Rings. Σύμφωνα με το Reuters, 265 άνθρωποι, το 3,8% του εργατικού της δυναμικού θα χάσουν τη δουλειά τους, καθώς ολοκληρώνεται η συμφωνία με τη Weta, που ανήκει στον σκηνοθέτη Peter Jackson. Το 2021 η Unity εξαγόρασε τις ομάδες που διαχερίζονταν τα εργαλεία και την τεχνολογία της Weta Digital, έναντι $1,63 δισ.

Ακόμα, η Unity κλείνει τα γραφεία της σε 14 περιοχές σε όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένων αυτών σε Βερολίνο και Σινγκαπούρη. Επίσης θα μειώσει σημαντικά την παρουσία της σε Bellevue, Washington και iSan Francisco.


Η Unity χαρακτηρίζει αυτές τις ανακοινώσεις ως reset για την εταιρεία και ο CEO Jim Whitehurst δήλωσε στο Reuters: "Ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, είναι σαφές ότι θα μειώσουμε τον αριθμό των πραγμάτων που κάνουμε συνολικά".

Ο Whitehurst ανέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του John Riccitiello, κατόπιν του πρόσφατου debate για τις χρεώσεις στους developers.

Ως τώρα, μόνο για το 2023, η Unity έχει προχωρήσει σε πάνω από 1.100 απολύσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*