Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Newzoo: Στα $184 δισ. η αξία της παγόσμιας αγοράς του gaming το 2022

*
H Newzoo εκτιμάει ότι τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς του gaming για το 2022 θα είναι $184 δισ. Το νούμερο αυτό είναι μειωμένο κατά 4% σε σχέση με ο 2021. Η μεγάλη μείωση προέρχεται από τον τομέα των παιχνιδιών για υπολογιστές, που πιστεύεται ότι τα έσοδά του θα είναι $2 δισ. δηλαδή λιγότερα κατά 16% από έτος σε έτος.

Επιπλέον μεώση θα σημειώσει και το mobile gaming, λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης του εισοδήμαος των καταναλωτών. Επιπλέον, οι υπηρεσίες cloud gaming θα βάλουν στα ταμεία των εταιρείων περίπου $2,4 δισ. από περισσότερους από 30 εκ. χρήστες. Στα $2 δισ. έσοδα θα κινηθεί η αγορά των τίτλων εικονικής πραγματικότητας και η πρόβλεψη είναι πως ως το 2024 θα φτάσει τα $3,2 δισ.


Τέλος, η πρόβλεψη για το 2025 είναι $211 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*