Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo και Google εμπλέκονται στην διαμάχη μεταξύ Microsoft και FTC

*
Όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν στην διαμάχη μεταξύ της FTC και της Microsoft για τη συμφωνία εξαγοράς της Activision Blizzard, καθώς ο αμερικάνικος ρυθμιστικός φορέας επέδωσε κλήτευση στην Nintendo of America και στη Google, μετά από αίτημα των Microsoft και Activision Blizzard.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δυο εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει σε αίτημα αναβολής της τελικής απόφασης για να δώσουν ή να αποσύρουν την κατάθεση τους, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για τη Nintendo of America και μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου για τη Google. Για την ωρα δεν είναι γνωστό τι θα παρουσιάσουν οι δύο εταιρείες, ωστόσο είναι φανερός πως η κίνηση αυτή θα βοηθήσει τις Microsoft και Activision Blizzard στο να έχουν κάποιον σύμμαχο.

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, η Microsoft δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo για τα επόμενα 10 χρόνια, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. Η συμμετοχή της Google έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ίδια μαζί με την Nvidia είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους, επικαλουμένη το προβάδισμα που διαθέτει η Microsoft σε αγορές όπως το cloud gaming.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*