Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Partner Direct: Έρχεται στο Nintendo Switch το Super Monkey Ball: Banana Rumble (trailer)

Η SEGA ανακοίνωσε το Super Monkey Ball: Banana Rumble για το Nintendo Switch και αναμένεται να λανσαριστεί στις 25 Ιουνίου 2024.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, έως και 16 παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να το συναγωνιστούν online σε πολλαπλά game modes. Φτάστε πρώτος στη γραμμή τερματισμού στο Race, αρπάξτε τις μπανάνες που πέφτουν στο Banana Hunt, συνεργαστείτε για να καταρρίψετε ρομπότ στο Robot Smash και πολλά άλλα. Πεινάτε για ακόμα περισσότερα; Αρπάξτε το αγαπημένο σας μάτσο και μπείτε σε μια υπέροχα δημιουργημένη ιστορία στο Adventure Mode. Ταξιδέψτε σε 200 ολοκαίνουργια επίπεδα, με συμμετοχή έως και 4 παικτών σε τοπικό ή διαδικτυακό παιχνίδι! Με περισσότερους από 300 τρόπους για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας και τη Monkey Ball τους, μαζί με μια νέα τεχνική Spin Dash, μπορείτε να αναπηδήσετε, να γέρνετε, να κυλήσετε και τώρα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό με στυλ καθώς στοχεύετε να γίνετε ο Top Banana!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*