Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch Emulators: Τέλος ο Yuzu, ήρθαν οι Nuzu και Suyu!

*
Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την ανακοίνωση του τέλους εποχής για τον Nintendo Emulator Yuzu και εμφανίστηκαν άλλοι δύο, οι Nuzu και Suyu! Και σίγουρα οι επικεφαλής της Nintendo έρχονται πάλι μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις. Και τα δύο προγράμματα είναι βασισμένα στην τελευταία έκδοση του Yuzu και ο βασικός λόγος που εμφανίστηκαν τόσο άμεσα είναι το ότι ο Yuzu ήταν ένας open source emulator, άρα ο κώδικάς τους ήταν διαθέσιμος για όλους να τον αξιοποιήσουν ή και να τον βελτιώσουν.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση των Nuzu και Suyu και μένει να δούμε αν η ιαπωνική εταιρεία θα κινηθεί άμεσα και εναντίον τους για να προλάβει τα χειρότερα. Πάντως έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, μιας και με έναν open source κώδικα εκεί έξω, όσο και να «τρέξει» η Nintendo, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για εκείνη.


Και μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει όλο αυτό και το Nintendo Switch 2

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*