Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Akira Yamaoka θα είναι υπεύθυνος για τη μουσική του horror game Stray Souls (trailer)

*
O θρυλικός Akira Yamaoka (των Silent Hill, μεταξύ άλλων) επιστρέφει στο χώρο των games και αυτή τη φορά θα είναι υπεύθυνος για την μουσική του Stray Souls. Το νέο game της Jukai Studio θα βάζει τους παίκτες σε έναν κόσμο γεμάτο με εφιάλτες και με δράση από κάμερα τρίτου προσώπου. Εκεί θα καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορα τρομακτικά τέρατα, να λύσουν γρίφους και να βρουν απάντηση σε ένα μυστικό που θα αποκαλύψει μια αλήθεια που θα σοκάρει. Ο κόσμος του Aspen Falls θα προσφέρεται για εξερεύνηση και μάχες και ο πρωταγωνιστής Daniel είναι ένας νέος που είδε τη ζωή του να αλλάζει για πάντα όταν κληρονομεί ένα σπίτι από τη γιαγιά του. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη συνάντηση με μια μυστηριώδη γυναίκα που δείχνει να ξέρει το παρελθόν της οικογένειάς του, του σπιτιού και μια συγκλονιστικής σύνδεσης που κάνει με το παρελθόν του. Το Stray Souls θα αξιοποιεί την Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*