Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Alan Wake είναι ο νέος survivor του Dead by Daylight (trailer)

H Behaviour Interactive ανακοίνωσε ότι ο Alan Wake θα είναι ο επόμενος playable survivor του Dead by Daylight. To Public Test Build με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή θα γίνει διαθέσιμο στις 10 Ιανουαρίου 2024, ώρα 18:00 και εδώ θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τον πλήρη κατάλογο των patch notes.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Alan Wake, τον βασανισμένο συγγραφέα, στο δημοφιλές Dead by Daylight", δήλωσε ο creative director της Remedy Entertainment, Sam Lake. "Αισθανόμαστε ότι πλοκή των δύο εμπειρών τρόμου είναι ένα ταίριασμα που έγινε στο Dark Place και ανυπομονούμε να ζήσουμε τη φρίκη που τον περιμένει στο Fog".


Το Dead by Daylight κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*