Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bobby Kotick αποχωρεί από την Activision Blizzard στο τέλος του έτους - Νέα ηγεσία και στη Bethesda

*
O CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick θα αποτελέσει παρελθόν για την εταιρεία στις 29 Δεκεμβρίου 2023, έπειτα από 32 χρόνια καριέρας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αν θέλετε την αποχαιρετιστήρια επιστολή του Kotick.

Διευθυντικά στελέχης της Activision Blizzard, όπως ο πρόεδρος της Blizzard Entertainment, Mike Ybarra, ο πρόεδρος της Activision Publishing, Rob Kostich και ο αντιπρόεδρος της Activision Blizzard, Thomas Tippl θα δίνουν αναφορά στον πρόεδρος του τμήματος Game Content and Studios της Microsoft Gaming, Matt Booty. Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Blizzard Entertainment και της King, Humam Sakhnini θα αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ η υπεύθυνης επικοινωνίας της Activision Blizzard, Lulu Meservey θα φύγει στο τέλος Ιανουαρίου του 2024.


Ως τον Μάρτιο του 2024 παραμένουν στις θέσεις τους οι: chief administrative officer Brian Bulatao, chief people officer Julie Hodges, chief legal officer Grant Dixon και chief financial officer Armin Zerza.

Οι αλλαγές ηγεσίας στον τομέα gaming της Microsoft δεν σταματάνε εδώ, καθώς ο Matt Booty ανακοίνωση ότι η Jill Braff αναλαμβάνει υπεύθυνη των ομάδων ανάπττυξης της  ZeniMax/ Bethesda. Η Braff έχει μακρά εμπειρία στον χώρο των video games και της διασκέδασης, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί στις Nintendo, Sega, Glu Mobile, Home Shopping Network και Warner Bros. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*