Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cliff Bleszinski συνεχίζει να προσεγγίζει την Microsoft για το Gears of War

*
Με έναν… σχεδόν άκομψο τρόπο, ο Cliff Bleszinski συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπο να συνεργαστεί στο νέο μέρος της σειράς Gears of War. Ο γνωστός developer σημείωσε με νέα του ανάρτηση πως θα είναι έξυπνο από μεριάς Microsoft να τον αφήσει να δώσει συμβουλές για το νέο Gears of War, αλλά ανέφερε κιόλας πως μέχρι σήμερα δεν του έχει γίνει καμία πρόταση τόσο από την αμερικανική εταιρεία, όσο και από την ομάδα ανάπτυξης The Coalition.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχουν σημειωθεί αρκετές φορές το θέμα και πως το Gears θα είναι πάντα σημαντικό τμήμα της επαγγελματικής του καριέρας. Ο “CliffyB” εργάστηκε για τελευταία φορά στο Gears of War το 2011, όπου και συμμετείχε ως designer στο Gears of War 3.


Μετά το πέρασμά του από τη σειρά, ίδρυσε την Boss Key Productions, η οποία και πριν κλείσει έβγαλε τα Lawbreakers (2017) και Radical Heights.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*