Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του Dead Space ετοιμάζει νέο project και θα μοιραστεί τις λεπτομέρειες από το νέο έτος

*
Ο Glen Schoefield, δημιουργός του Dead Space και του The Callisto Protocol εργάζεται σκληρά πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου τίτλου και μέσω μιας πρόσφατης ανάρτησης στο X πληροφορεί τους fans πως σύντομα, μέσα στο νέο έτος, θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Το τελευταίο πόνημα του Schoefield ήταν το The Callisto Protocol που δεν έλαβε και την καλύτερη αποδοχή από κοινό και κριτικούς κατά την κυκλοφορία του. Ο τίτλος αναπτύχθηκε από τη Striking Distance, όπου ο Schoefield ήταν συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της και παρόλο που έλαβε σημαντικά updates η μητρική εταιρεία Krafton προχώρησε σε μαζικές απολύσεις προσωπικού τον Αύγουστο. Η αποχώρησή του ίδιου από την εταιρεία είχε προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν ώστε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Steve Papoutsis, να έχει μια ομαλή μετάβαση.

O Schofield δήλωσε πως “η δημιουργία της Striking Distance ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι πολύ περήφανος για όσα καταφέραμε με το The Callisto Protocol, ένα παιχνίδι που θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Παρόλο που η αποχώρηση μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, ξέρω πως η εταιρεία βρίσκεται σε ικανά χέρια και βρίσκομαι ήδη στην αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας μιας και είμαι ήδη απασχολημένος με κάτι για το οποίο θα μοιραστώ μαζί σας στο νέο έτος”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*