Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Gears of War λέει πως η σειρά χρειάζεται ένα reboot όπως το God of War

*
O Cliff Bleszinski, που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της σειράς Gears of War, δήλωσε πριν αποχωρήσει από την Epic Games πως το εν λόγω franchise χρειάζεται μια “μικρή επανεκκίνηση”, παρόμοια με αυτή του God of War το 2018.

O ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως “ναι, μου αρέσουν τα χρήματα. Σε ποιόν δεν αρέσουν; To σημαντικό είναι να βλέπεις πως η δουλειά σου έχει κάποιο αντίκτυπο. Επίσης, το να παρατηρείς ανθρώπους να κάνουν tattoo βασισμένα σε δικά σου δημιουργήματα, μόνο δέος μπορεί να σου προκαλέσει”.


Συνέχισε λέγοντας πως ο Phil Spencer έχει το προσωπικό του τηλέφωνο και θα ήταν ευτυχής αν στο μέλλον αναζητούσε πάλι τις συμβουλές του. Ο Blezinski δηλώνει άκρως γοητευμένος με τη σειρά Gears και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να βλέπει σε επανάληψη τις αγαπημένες του σκηνές στο YouTube.

Ο Blezinski δημιούργησε την Boss Key, η οποία ανέπτυξε το παιχνίδι LawBreakers αλλά ξεχάστηκε σύντομα μιας και δεν μπόρεσε να βρει το κοινό του, πράγμα το οποίο συνέβη λίγο αργότερα και με την ίδια την εταιρεία. Μετά από αυτή την αποτυχημένη προσπάθεια, αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε μια σειρά από κόμικς που ονομάζεται Scrapper. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*