Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Mortal Kombat εξηγεί πως προέκυψε η δημιουργία του Ermac

*
Μετά την ανακοίνωση της NetherRealm Studios αναφορικά με τον Ermac, τον νέο χαρακτήρα που θα προστεθεί στο ρόστερ του Mortal Kombat 1, ο Ed Boon μοιράστηκε πληροφορίες για το πως προέκυψε η δημιουργία του εν λόγω ninja.

Σύμφωνα με τον Ed Boon το όνομα του χαρακτήρα προέρχεται από τη συντομογραφία “Error Macro” που προέρχεται από την καταγραφή ενός σφάλματος στον κώδικα, τη στιγμή που το εκάστοτε arcade ήταν σε λειτουργία. Επίσης, η συγκεκριμένη συντομογραφία αναγραφόταν δίπλα από τον αριθμό που υποδείκνυε το πόσες φορές οι παίκτες αντιμετώπισαν τον Reptile.


Ο Ermac είναι ο τέταρτος μαχητής που θα προστεθεί στο ρόστερ μέσω του Kombat Pass. Προηγουμένως, είχανε προσθέσει τον Omni-Man, τον Peacemaker και τον Quan Chi ενώ μελλοντικά αναμένουμε και τον Homelander.

Το Kombat Pass του Mortal Kombat 1 μπορείτε να το αποκτήσετε μεμονωμένα ή μέσα από τις premium εκδόσεις του παιχνιδιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*