Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του Valorant, Joe Ziegler, στην υπηρεσία της Bungie

*
Νέα σελίδα στην καριέρα του εγκαινιάζει ο πρώην senior game director του Valorant, Joe Ziegler καθώς ανακοίνωσε τη νέα του επαγγελματική συνεργασία με τη Bungie.

Ο Joe Ziegler είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τη Riot Games, στης αρχές του μήνα και πρόσφατα ανακοίνωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει και συνεργάζεται με την Bungie, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.


Ο Joe Ziegler έκανε καριερα στη Riot Games για 12 χρόνια και ήταν ο άνθρωπος πίσω από το Valorant, που κυκλοφόρησε το 2020 και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με πάνω από 14 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες από το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

Σχετικά με την Bungie, η δημιουργός εταιρεία του Destiny 2 ήδη εργάζεται στη μεγάλη κυκλοφορία του επερχόμενου expansion, Lightfall που θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*