Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Gary Bowser υποστηρίζει πως η ποινή του ήταν μήνυμα προς επίδοξους hackers

*
Ο hacker Gary Bowser πιστεύει ότι η ποινή του ήταν ένα μήνυμα για άλλους, φιλοδοξούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι του. Ο Bowser αποφυλακίστηκε το περασμένο έτος, μετά την καταδίκη του ως μέλος της ομάδας hackers Team-Xecuter, που το 2013 ξεκίνησε να πουλάει και να εμπορεύεται συσκευές για αναπαραγωγή παράνομων ROMs σε κονσόλες, περιλαμβανομένου του 3DS και του Nintendo Switch.

Τώρα, μιλώντας στην ιστοσελίδα The Guardian, ο Bowser σημείωσε: “Η ποινή ήταν κάτι σαν ένα μήνυμα για άλλους εκεί έξω, πως αν τους πιάσουν θα περάσουν δύσκολα χρόνια".


Ο Bowser συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2020 και εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον επόμενο χρόνο κατηγορούμενος για 11 κακουργήματα. Αντί να δικαστεί, ομολόγησε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες και πρότεινε να πληρώσει στη Nintendo $4,5 εκ.

Ο Bowser πρέπει να πληρώνει στη Nintendo και ένα μέρος των χρημάτων που κερδίζει αφού καταβληθεί το ποσό της αποζημίωσης.

"Θα τους πληρώσω ό,τι μπορώ, που δεν θα είναι πολλά χρήματα, αυτό είναι σίγουρο", συμπλήρωσε ο Bowser.

Για μια ξεχωριστή υπόθεση, ο Bowser κλήθηκε να πληρώσει στη Nintendo πρόστιμο $10 εκ. ως μέλος της ομάδας που πουλούσε mods. Σύμφωνα με την κυβέρνηση των Η.Π.Α. η Team-Xecuter κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια μέσω της παράνομης δράσης της και τα θύματα ζημιώθηκαν πάνω από $150 εκ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*