Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο hacker Gary Bowser αρνείται την ανάμιξή του στο νέο Nintendo Switch Flash Cart

*
Ο γνωστός hacker, Gary Bowser αρνείται την οποιαδήποτε σχέση του με το νέο Nintendo Switch flash cart που μπορεί να αναπαράγει αντίγραφα παιχνιδιών της υβριδικής κονσόλας και για το οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Μέσω μιας ανάρτησή του στο X, ο Bowser διεψεύδει όσους υποστήριζαν ότι έχει συμμετοχή στο MIG-Switch project και απάντησε στις "κατηγορίες" μέσω ενός post στο Discord, λέγοντας πως είναι το θύμα μιας επίθεσης DNS στην οποία απειλήθηκε από έναν αδαή που ζητούσε λύτρα.


"Ήμουν το θύμα ενός DNS poisoning attack στους προσωπικούς μου servers, επισκεύασα τη ζημιά και άλλαξα όλους τους κωδικούς πρόσβασής μου, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι μιλάνε, κάτι που δεν χρειαζόμουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα", έγραψε.

"Και επίσης μόλις μια μέρα αφότου κάποιος με απείλησε μέσω Skype, απαιτώντας να του στείλω $1.000 το μήνα για τους επόμενους 40 μήνες, διαφορετικά θα διέρρεαν ένα σωρό σ...ά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα τρολ ή να το σχολιάσω".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*