Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nintendo Switch Flash Cart “Mig Switch” δεν μπορεί να μπλοκαριστεί ούτε με firmware update!

*
Το Nintendo Switch Flash CartMig Switch” παρουσιάστηκε σε video πριν από μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από την Nintendo ούτε με firmware update της κονσόλας!

Το account AfterTimeX του Twitter/X έδωσε μερικές ακόμη πληροφορίες για το project. Όπως φαίνεται, η νέα αυτή απόπειρα θα είναι συμβατή με όλες τις εκδόσεις της κονσόλας, ενώ επιβεβαιώνεται πως είναι έτσι φτιαγμένο για να μην μπορεί να μπλοκαριστεί με κανένα τρόπο από την ίδια την Nintendo μέσω firmware updates.




Σε ό,τι αφορά το ποιος έχει κατασκευάσει αυτό το περιφερειακό, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά όλοι εκτιμούν ότι στο παρασκήνιο εργάζεται η Team Xecuter.

Ένα νέο video από το Modern Vintage Gamer στο YouTube αναφέρει μάλιστα πως με την ομάδα συνεργάζεται και ο Gary Bowser, ο οποίος βγήκε πέρσι από την φυλακή λόγω καλής συμπεριφοράς και αφού πλήρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια στην Nintendo. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας του Mig Switch flash cart.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*