Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima ενημερώνει τους fans για την πρόοδο ανάπτυξης των Death Stranding 2 και OD

*
Ο Hideo Kojima θέλησε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με μία σύντομη ενημέρωση των fans για τα όσα γίνονται αυτήν την περίοδο στα Death Stranding 2 και OD, τα δύο games που ετοιμάζει η εταιρεία του. Ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε ότι τα δύο αυτά projects θα του καταναλώσουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στο 2024, μιας και αναπτύσσονται παράλληλα.

Σε ό,τι αφορά το Death Stranding 2 υπάρχει ακόμη κάποιο μέρος του ADR που έχει μείνει να ολοκληρωθεί, ενώ και τα ιαπωνικά voice overs θα ηχογραφηθούν σύντομα. Προς το παρόν πάντως δεν έχουμε κάτι νεότερο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου που εκτιμάται πως είναι προγραμματισμένη για κάποια στιγμή μέσα στο 2025 ή στα τέλη του 2024.


Σε ό,τι αφορά το μυστηριώδες OD, o Kojima σημείωσε πως θέλει να μειώσει φέτος τα ταξίδια του για να εστιάσει στα γυρίσματα του νέου project. Πέραν αυτών, ο Kojima θα ασχοληθεί και με την ταινία Death Stranding που έρχεται από την Α24.

Τέλος, σημείωσε πως θα εργαστεί και σε άλλα projects που «τρέχουν», όπως ένα νέο ειδικό πρόγραμμα στο HideTube, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Hide Radio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*