Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός Quinton Flynn, η φωνή του Raiden, προετοιμάζει τους fans του Metal Gear για μεγάλες ανακοινώσεις

*
Ο Quinton Flynn, ο ηθοποιός που έχει χαρίσει την φωνή του στον Raiden στα Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 4 και Metal Gear Rising: Revengeance βάζει σε ανάμενα κάρβουνα τους fans της σειράς, καθώς τους προετοιμάζει για μεγάλες ανακοινώσεις που θα γίνουν στο προσεχές μέλλον.

Πρόσφατα, ο Quinton Flynn εγκαινίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, την δική του σελίδα στο Cameo για να δημιουργεί τις αφιερώσεις των fans με βάση τους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν. Φυσικά, αρκετοί fans της σειράς Metal Gear δεν έχασαν την ευκαιρία και ρωτήσαν τον ηθοποιό εάν θα συμμετέχει σε κάποιο νέο τίτλο της σειράς, εν όψη της 10η επετείου από την κυκλοφορία του Metal Gear Rising: Revengeance. Η απάντηση του Quinton Flynn, μόνο χαρά και ελπίδα έφερε στους fans, καθώς δήλωσε πως θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για την ωρα είναι άγνωστο σε τι αναφέρεται ο Flynn, ωστόσο ελπίζουμε για τα καλύτερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*