Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O John Carmack αποχώρησε από την Meta αφήνοντας αιχμές

*
Ο πρωτοπόρος video game developer, John Carmack άφησε τη θέση του στη Meta, λέγοντας πως πρόκειται για το τέλος της δεκαετίας του στον κόσμο του VR. Ως τώρα, ο Carmack είχε το ρόλο του συμβούλου από τη θέση του CTO στα VR projects της Meta και είπε δημόσια τη γνώμη του για τη δουλειά που γίνεται στην εταιρεία.

"Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων και πόρων, αλλά συνεχώς σαμποτάρουμε τους ευατόυς μας και καταστρέφουμε την προσπάθεια. Δεν υπάρχει τρόπος να καλυφθεί αυτό. Νομίζω ότι ο οργανισμός μας έχει το ήμισυ της αποτελεσματικότητας που θα με έκανε χαρούμενο", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.


"Ήταν ένας αγώνας για μένα. Μιλάω από υψηλό επίπεδο, οπότε νιώθω ότι θα έπρεπε να μπορώ να κινώ τα πράγματα, αλλά προφανώς δεν είμαι αρκετά πειστικός", συνέχισε ο Carmack.

"Ένα πολύ μεγάλο μέρος των πραγμάτων για τα οποία παραπονιέμαι τελικά γυρίζουν το δρόμο μου μετά από ένα ή δύο χρόνια και συσσωρεύονται στοιχεία, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να εξαλείψω τις ανοησίες προτού προκαλέσουν ζημιά ή να δώσω μια κατεύθυνση και να βάλω μια ομάδα να εργάζεται προς αυτή. Νομίζω ότι η επιρροή μου στο περιθώριο ήταν θετική, αλλά ποτέ δεν υπήρξε πρωταρχικός παράγοντας".

Η Meta, η οποία αρχικά ήταν η Oculus πριν από την απόκτησή της το 2014, ιδρύθηκε από τον Palmer Luckey το 2012. Η Carmack εντάχθηκε σε αυτή το 2013.

Ο Carmack, ο οποίος έκανε όνομά αναπτύσσοντας τίτλους που έχουν σημαδέψει τη βιομηχανία, όπως το Doom και το Quake, θα συνεχίσει να εργάζεται στη startup του, AI Keen Technologies.

"Αρκετά παράπονα. Κουράστηκα από την προσπάθεια και έχω τη δική μου startup, αλλά μπορούμε να νικήσουμε", κατέληξε ο Carmack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*