Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Koji Kondo της Nintendo είναι ο πρώτος συνθέτης που θα γίνει μέλος του AIAS Hall of Fame

*
H Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS) θα κάνει μέλος του Hall of Fame της τον συνθέτη και sound director της Nintendo, Koji Kondo, στο πλαίσιο των 27ων DICE Awards, που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Φεβρουαρίου. Ο Kondo προσλήφθηκε από τη Nintendo τον Απρίλιο του 1984 και έγινε ευρύτερα γνωστός για τη δουλειά του στις σειρές Super Mario, The Legend of Zelda και Star Fox. Επίπλέον ήταν υπεύθυνος για τη μουσική και τα ηχητικά εφέ στο Super Mario Bros. και στο The Legend of Zelda του NES.

Πλέον, ο Kando είναι διευθυντικό στέλεχος της Nintendo EPD και είναι ο πρώτος συνθέτης που θα γίνει μέλος του AIAS Hall of Fame. Ο πρώτος που έλαβε αυτή τξην τιμή ήταν ο Shigeru Miyamoto το 1998 και το περασμένο έτος ο Tim Schafer της Double Fine έγινε το νεότερο μέλος.


"Είμαι βαθιά ευγνώμων που επιλέχθηκα από την DICE για αυτό το σημαντικό βραβείο. Είναι πραγματική τιμή να με αναγνωρίζουν με αυτόν τον τρόπο και είμαι εξαιρετικά συγκινημένος".

"Χάρη στη βοήθεια από τους πολλούς ανθρώπους γύρω μου και την υποστήριξη από τους πελάτες και τους fans μας, είχα την τύχη να ασχοληθώ με την ανάπτυξη μουσικής για video games για δεκαετίες. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν και με στήριξαν".

"Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου στους τομείς της ανάπτυξης μουσικής και ήχου για να γίνει η εμπειρία του παιχνιδιού ακόμα πιο ευχάριστη τα επόμενα χρόνια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*