Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Lars Wingefors αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πολλά λάθη της Embracer Group

*
Ο Lars Wingefors, CEO της Embracer Group δηλώνει πως πρέπει να επωμιστεί το φταίξιμο για τον μακρύ κατάλογο των λαθών που οδήγησαν στην αναδιάρθρωση της εταιρείας.

"Ως ηγέτης και ιδιοκτήτης, μερικές φορές χρειάζεται να αναλαμβάνεις την ευθύνη και πρέπει να είσαι ταπεινός για το εάν έχεις κάνει λάθη και εάν θα μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικά", είπε.


"Είμαι σίγουρος ότι αξίζω πολλή κριτική, αλλά δεν νομίζω ότι η ομάδα ή οι εταιρείες μου αξίζουν όλη την κριτική. Θα μπορούσα να ρίξω πολλές ευθύνες στον εαυτό μου. Αλλά τελικά πρέπει να πιστέψω στην αποστολή που ξεκινήσαμε και που εξακολουθεί να είναι ενεργή, και τώρα το πραγματοποιούμε με αυτή τη [νέα] δομή".

"Αισθάνομαι ότι έχω την εμπιστοσύνη πολλών ή όλων των βασικών επιχειρηματιών και CEOs μου που έχουν ενταχθεί στον όμιλο. Ήταν δύσκολο, αλλά νομίζω ότι όλοι πίστευαν στην αποστολή της Embracer. Καταλαβαίνουν επίσης ότι ο κόσμος έχει αλλάξει, πρέπει να αλλάξουμε".

"Είναι επίπονο. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα τα παιχνίδια που θέλαμε πριν από τρία χρόνια, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε παιχνίδια, έχουμε ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κέντρο ανάπτυξης παιχνιδιών στον κλάδο. Και έχουμε μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια ή δεκαετίες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*