Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mike Ybarra (πρώην πρόεδρος της Blizzard) πετάει ιδέα για φιλοδώρημα στους developers από τους χρήστες

*
Ο πρώην πρόεδρος της Blizzard, Mike Ybarra, φαίνεται πως έχει μια ιδέα να δίνουν οι παίκτες φιλοδώρημα στους developers αφού τερματίζουν ένα game. Ο ίδιος ανέβασε στο X/Twitter ένα κείμενο που σημειώνει πως «όταν ολοκληρώνω ένα game, υπάρχουν κάποια που με αφήνουν εντυπωσιασμένο με την εμπειρία που προσφέρουν. Πολλές φορές σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να μπορώ να δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους άλλα 10 ή 20 δολάρια, γιατί αυτό που πήρα είχε παραπάνω αξία από τα 70 δολάρια που έδωσα για την αγορά».

Ο ίδιος καταλήγει πως κάτι τέτοιο δεν θα φανεί ωραία ιδέα σε πολλούς και πως πολλοί έχουν κουραστεί να δίνουν φιλοδωρήματα δεξιά αριστερά. Στη λίστα των τίτλων που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στον Ybarra είναι τα Horizon: Zero Dawn, God of War, Red Dead Redemption 2, Baldur’s Gate 2 και Elden Ring.




H λογική του donate πάντως υπάρχει σε αρκετούς developers τα τελευταία χρόνια, αλλά σίγουρα δεν καλύπτει τους μεγάλους και τις blockbusterικές παραγωγές. Κάποιος του ανέφερε πως καλή λύση σε τέτοια games θα ήταν να τα κάνει κανείς δώρο μετά σε ένα φίλο μέσω πλατφορμών όπως το Steam, οπότε να το αγοράσει δύο φορές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*