Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Druckmann έχει έτοιμη την ιδέα για το The Last of Us: Part III

*
O πρόεδρος της Naughty Dog και συνδημιουργός της σειράς The Last of Us, Neil Druckmann λέει πως έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα τρίτο παιχνίδι, το οποίο περιγράφει τόσο ενδιαφέρον όσο και τα The Last of Us Part I και The Last of Us Part II. Αυτά δηλώνει στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ “Grounded II: Making The Last of Us Part II”.

"Έδωσα μια άλλη συνέντευξη όπου κάποιος με ρώτησε για το The Last of Us και αν θα υπήρχαν άλλες ιστορίες ή κάτι τέτοιο. Ανέφερα ότι έχουμε γράψει μια ιστορία που διαδραματίζεται μετά το Last of Us II με πρωταγωνιστή τον Tommy. Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρουμε. Οι τίτλοι σε ολόκληρο τον κλάδο ήταν σε στυλ, "Η Naughty Dog περιέγραψε το The Last of Us Part III". Και αυτό είναι στην πραγματικότητα λάθος. Ήταν πάντα μια μικρή ιστορία, δεν ήταν ποτέ πλήρης τίτλος".


"Εκείνη την εποχή, είχαμε υψηλότερες προτεραιότητες στη Naughty Dog, να διορθώσουμε τις διαδικασίες μας, να διορθώσουμε προβλήματα ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Απλώς με βάση το πού βρισκόμασταν, δεν ήθελα να δώσω προτεραιότητα σε αυτήν την ιστορία, οπότε αυτή η ιστορία έμεινε στο ράφι. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μια μέρα θα δει το φως της δημοσιότητας. Δεν ξέρω αν θα είναι παιχνίδι ή σειρά… θα δείξει".

«Το πρώτο παιχνίδι είχε μια τόσο καθαρή εικόνα της άνευ όρων αγάπης που νιώθει ένας γονέας για το παιδί του. Το δεύτερο, μόλις καταλήξαμε σε αυτήν την ιδέα της επιδίωξης της δικαιοσύνης με οποιοδήποτε κόστος, δικαιοσύνης για αυτούς που αγαπάτε, ένιωσα ότι υπάρχει μια καθαρή ιδέα εδώ και υπάρχει μια γενική γραμμή από το πρώτο παιχνίδι για την αγάπη. Εάν δεν καταφέρουμε να το κάνουμε ποτέ ξανά, αυτό είναι ένα ωραίο τελικό σημείο. Η τελευταία μπουκιά του μήλου, η ιστορία τελείωσε".

"Το υπέροχο με τη δουλειά στη Naughty Dog είναι ότι δεν υπάρχει κάποια υποχρεώση. Είναι πάντα σαν, θα αγαπούσαμε ένα άλλο Last of Us, αλλά αν είστε παθιασμένοι με κάτι άλλο, θα υποστηρίξουμε αυτό το άλλο πράγμα. Είναι πολύ προνομιακή θέση. Δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο".

"Σκέφτηκα: "Υπάρχει κάποια έννοια εκεί;"/ Και εδώ και χρόνια, δεν μπορώ να βρω αυτήν την ιδέα. Αλλά πρόσφατα αυτό άλλαξε. Δεν έχω ιστορία, αλλά έχω αυτή την ιδέα, η οποία, για μένα, είναι τόσο συναρπαστική όσο το Ι, τόσο συναρπαστική όσο και το ΙΙ, είναι κάτι μοναδικό, ωστόσο υπάρχει μια γραμμή που διαπερνάει τα τα τρία. Οπότε νιώθω ότι υπάρχει πιθανώς ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*