Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Druckmann ξεκαθαρίζει τα πλάνα της Naughty Dog για το The Last of Us Part 3

*
Ο Neil Druckmann της Naughty Dog δήλωσε ότι το studio μπορεί να αφήσει πίσω του τη σειρά The Last of Us, εφόσον δεν εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για την κυκλοφορία τρίτου τίτλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο BuzzFeed, ο Druckmann τόνισε πως αν το studio μπορέσει να γράψει μια καθηλωτική ιστορία για το Part 3, τότε το project θα προχωρήσει. Αν όχι ίσως αποφασιστεί να αφήσει πίσω του τη σειρά.


"Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναρωτιούνται για το The Last of Us Part 3 και αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα ή όχι. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι στη Naughty Dog έχουμε το πολύ μεγάλο προνόμιο εκδότης μας είναι η Sony – που σημαίνει ότι η Sony χρηματοδοτεί τα παιχνίδια μας, μας υποστηρίζει και είμαστε ιδιοκτησία της Sony".

"Μας έχουν υποστηρίξει σε κάθε βήμα για να πραγματοποιήσουμε αυτό που μας αρέσει - που σημαίνει ότι απλά και μόνο επειδή κάτι είναι επιτυχημένο, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει όλη αυτή η πίεση και πρέπει να κάνουμε μια συνέχεια. Αυτό δεν ισχύει".

"Ομοίως, με το The Last of Us, εξαρτάται από εμάς αν θέλουμε να το συνεχίσουμε ή όχι".

"Η διαδικασία μας είναι η ίδια με όταν κάναμε το Part 2, το οποίο σημαίνει ότι αν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε μια συναρπαστική ιστορία που μπορεί να περάσει ένα μήνυμα σε όλους και μιλάει για την αγάπη - όπως ακριβώς το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι - τότε θα αφηγηθούμε αυτή την ιστορία. Αν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάτι, έχουμε ένα πολύ δυνατό τέλος με το Partm 2 και αυτό θα είναι το τέλος".

Σχετικά με το standalone multiplayer project του Last of Us, η Naughty Dog αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα τους επόμενους μήνες.

"Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το επόμενο παιχνίδι Last of Us θα είναι αυτή η εμπειρία για πολλούς παίκτες, όπου θα μπορείτε να μπείτε στον κόσμο του The Last of Us με τον φίλο σας και να ζήσετε την ένταση και τη βαρβαρότητά του, με μια ολοκαίνουργια ιστορία και καστ χαρακτήρων που ζουν σε μια άλλη πόλη που δεν έχουμε δει ακόμα στον κόσμο του The Last of Us. Αυτό θα είναι ένα άλλο κεφάλαιο στο σύμπαν του The Last of Us".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*