Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ninja επιτέθηκε στους παίκτες του Call of Duty με βαρείς χαρακτηρισμούς (video)

*
Σε πρόσφατο livestream του, ο γνωστός streamer Tyler “Ninja” Blevins μίλησε για την κυκλοφορία του Call of Duty Modern Warfare 3 και επιτέθηκε στους gamers που θα το στηρίξουν. Ο Ninja εστίασε στην φύση του fanbase του game και άρχισε να γίνεται από το πρώτο λεπτό επιθετικός, κάνοντας επίθεση αρχικά στο game και προέβλεψε ότι και πάλι θα έχουμε φαινόμενα με bugs και cheaters. Σημείωσε, δε, πως οι παίκτες του Call of Duty είναι «αηδιαστικοί» και τους χαρακτήρισε «ψυχικά κακοποιημένους» επειδή συνεχίζουν παρά τα προβλήματα να ασχολούνται με το franchise.



Στη συνέχεια, ο γνωστός streamer επιτέθηκε και στους developers, για τους οποίους είπε πως αντί να διορθώνουν τα προβλήματα που εντοπίζονται και να βγάζουν patches, νοιάζονται μόνο να κυκλοφορήσουν skins. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • eptanhsios
    • Δεν έχει καθόλου άδικο ο βαψομαλλιας. Απεναντίας όσοι ασχολούμαστε με τον τίτλο τα τελευταία 4 χρόνια δυστυχώς συμφωνούμε ότι το έχουν παραξηλώσει.

*