Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nobuo Uematsu θα συνθέσει το κυρίως μουσικό θέμα για το τελευταίο παιχνίδι της τριλογίας Final Fantasy 7 (video)

*
Ο Nobuo Uematsu συμφώνησε να συνθέσει το κυρίως μουσικό θέμα για το τελευταίο παιχνίδι της τριλογίας Final Fantasy 7. Ο Uematsu είναι ευρέως γνωστός για τη σύνθεση των soundtracks των πρώτων εννέα τίτλων Final Fantasy, ενώ έχει εργαστεί και σε πολλές άλλες παραγωγές της σειράς. Επίσης βρίσκεται πίσω από το "Hollow", το κυρίως μουσικό θέμα του Final Fantasy 7 Remake και το "No Promises to Keep" που είναι το αντίστοιχο του Final Fantasy 7 Rebirth.

Σε ένα νέο video που αναρτήθηκε στο Square Enix Music Channel, ο Uematsu συζητάει για το Rebirth με τον creative director Tetsuya Nomura και τον σεναριογράφο, Kazushige Nojima. Αφότου μίλησαν για τη δημιουργία του No Promises to Keep, ο Nomura ζήτησε από τον Uematsu να δεσμευτεί για τη συμμετοχή του στο τρίτο παιχνίδι.


"Αφού δουλέψατε στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, είναι λογικό να πρέπει να επιστρέψετε για το τρίτο", λέει ο Nomura.

"Όχι ότι το έχουμε επισημοποιήσει ακόμα, αλλά θα ήθελα να πιστέψω ότι είστε κλεισμενος για τον επόμενο τίτλο; Θα το κάνετε, σωστά;".

Ο Uematsu γελάει, οπότε ο Nomura επαναλαμβάνει: "Και πάλι, αυτή δεν είναι επίσημη δήλωση ή προσφορά. Απλά μια συμφωνία κυρίων, ίσως; Θα επιστρέψετε για το τρίτο παιχνίδι, σωστά;".

"Θα ήταν τιμή μου", απαντά ο Uematsu.

"Είστε έτοιμος για την πρόκληση, όμως;" ρωτάει ο Nomura. "[Θα είναι] δύσκολο να ξεπεράσουμε τα τραγούδια που έχετε ήδη συνθέσει για εμάς. Τι θα κάνετε;".

"Για αρχή", αστειεύεται ο Uematsu, "Θα πάω διακοπές".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*