Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο One Punch Man έρχεται στο Overwatch 2 με την τρίτη σεζόν του τίτλου

*
Η τρίτη σεζόν του Overwatch 2 φέρνει το πρώτο crossover collab του τίτλου, με την εισαγωγή του One Punch Man.

Ο τίτλος θα αποκτήσει cosmetics με θέμα το superhero manga One Punch Man, ξεκινώντας με το skin του Saitama για τον Doomfist στις 7 Μαρτίου 2023. Το συγκεκριμένο crossover event θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Απριλίου 2023 και, σύμφωνα με την Blizzard, θα περιλαμβάνει πολλαπλά skins και ένα custom loading screen. Η εταιρεία υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερα, αφού ξεκινήσει η τρίτη σεζόν του Overwatch 2, στις 7 Φεβρουαρίου 2023.

Το One Punch Man είναι το δεύτερο skin collab της σειράς Overwatch. Το πρώτο ήταν με τη The Lego Group το 2019, για το original Overwatch. Εκείνη η συνεργασία είχε αποφέρει ένα Lego Bastion skin, καθώς και ένα in-game challenge.


Το Overwatch 2 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*