Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παραγωγός του MultiVersus δηλώνει πως τα leaks των dataminers “δεν κάνουν καλό στην προσμονή των παικτών”

O director του MultiVersus είπε πως οι dataminers “δεν εξυπηρετούν και ιδιαίτερα τους παίκτες” όταν αποκαλύπτουν περιεχόμενο του παιχνιδιού, όπως χαρακτήρες και stages, πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Αυτό ειπώθηκε μιας και οι περισσότεροι χαρακτήρες του τίτλου αποκαλύφθηκαν μέσω dataminers, οι οποίοι έψαχναν πυρετωδώς τον κώδικα του παιχνιδιού για περαιτέρω πληροφορίες και νέα δεδομένα. Κάπως έτσι μάθαμε τον Σεπτέμβριο του 2022 πως ο Mark Hamill θα είναι ο voice actor πίσω από την φιγούρα του Joker.


Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο director του MultiVersus, Tony Huynh, είπε πως “το να προσπαθείς να προστατέψεις το περιεχόμενο από επίδοξους dataminers είναι ένας συνεχείς αγώνας δρόμου και πλέον θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα υπάρξουν πάλι διαρροές, καθώς πο dataminers μπορούν να σε εκπλήξουν εκεί που δεν το περιμένεις, ειδικά στις μέρες μας που το επίπεδό τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο”.

Στον τέλος, πρόσθεσε πως “οι συγκεκριμένες κινήσεις δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο μόνο στην ομάδα ανάπτυξης αλλά και στους ίδιους τους παίκτες, καθώς έτσι καταστρέφουν την προσμονή των παικτών”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*