Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O παραγωγός του Silent Hill 2 Remake ζητάει υπομονή για νεότερα

*
Φτάσαμε στο τέλος του 2023 και αρκετοί fans αναμένουν με αγωνία νεότερα για το Silent Hill 2 Remake. Ο παραγωγός του τίτλου, Hajime Okamoto, ζήτησε από τους φίλους της σειράς και των τίτλων τρόμου να περιμένουν λίγο ακόμη για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το project.

Η Konami δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το παιχνίδι μετά την αρχική του αποκάλυψη και όλοι εκτιμούν ότι θα πρέπει να το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Κάτι που αξίζει αναφοράς πάντως είναι πως και η Bloober Team έχει δείξει εδώ και καιρό ενοχλημένη από τον τρόπο που η Konami επικοινωνεί το project και σε παλαιότερη απάντησή της στο Χ/Twitter, η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Konami είναι ο εκδότης του παιχνιδιού και η επικοινωνία του είναι σίγουρα μέρος της δουλειάς της».




Ευελπιστούμε ότι στις αρχές της νέας χρονιάς θα έχουμε έστω κάποια ψήγματα πληροφοριών για το νέο project. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Δεν μου αρέσει καθόλου το όλο κλίμα γύρω από το Silent Hill 2 Remake!
      Γιατί όπως λέει και μια παρόμοια:
      ''Καράβι που αργεί να ρθει, σκατά είναι φορτωμένο''................................''KONAMI - ΣΚΑΤΑ'' Ε' δεν διαφέρουν και πολύ!!

*