Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer είναι ανοικτός στην επαναφορά στο προσκήνιο τίτλων όπως το StarCraft

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για παλαιότερα IPs της Activision Blizzard, αλλά έχει δηλώσει τον ενθουσιασμό του σχετικά με την επαναφορά παλαιότερων ΙΡ της Blizzard Entertainment όπως το StarCraft και το Warcraft. Φυσικά, σύμφωνα με τον ίδιο, τέτοιου είδους σκέψεις παραμένουν απλά σκέψεις. Δηλώνει πως εκτιμά την κληρονομιά που αφήσαν οι κλασσικοί τίτλοι RTS, ειδικά αυτοί της Blizzard Entertainment.

O Spencer πρόσεχε πάρα πολύ τα λόγια του στην συνέντευξη που έδωσε στο Wired. Μάλιστα, αποσαφήνισε πολλές φορές πως δεν υπάρχει κάτι αποφασισμένο αυτή την στιγμή, καθώς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις ομάδες των Activision, Blizzard και King για να προτείνει κάτι. Ο λόγος φυσικά, είναι πως η τεράστια εξαγορά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, αφού πολλοί οργανισμοί ανταγωνισμού ανά τον κόσμο διερευνούν τις συνέπειες που μπορεί να φέρει στην βιομηχανία μια τέτοια κίνηση. Παρόλα αυτά ο επικεφαλής του Xbox παραμένει αισιόδοξος πως η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί κανονικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*